Önskan

Just nu ligger de många saker högst upp på min önskelista.

- Att jag och Fredrik får semester samtidigt i sommar!
- Att Klara blir friröntgad och ögonlyst U.A
- Att Loke kommer in i rutinerna på sitt nya dagis snart så jag slipper lämna honom med ont i magen.


Sen har jag givetvis en hel del materiella saker som står på min önskelista. Dom är helt klart fler än på den "känslomässiga" önskelistan. Tur de, den materiella är ju lättare att påverka och jag är hellre nöjd och har färre saker jag önskar mig på den "känslomässiga" än den materiella..

- Att allt med bergvärme ordnar sig och att vi kan börja med de när vi kommer hem från fjälls.
- Nya innerdörrar till hela huset, vita med fina speglar och ett silvrigt handtag.
- Renovering av kök. Nya köksluckor, tapeter, bänkskiva, kakel, Spis och diskmaskin..
- Ett fint, vitt, stadigt staket runt hela gården, förhoppningsvis så fixar vi de efter bergvärmen.
- Att vi hinner med att bygga altan på framsidan och måla huset vitt, måla huset vitt är dock en låg prio då huset är nymålat.. Attans!

Vårkläder!

20120228_075151 (MMS)

Vårkläder!


Vår?

Helgen har verkligen vart bra. Lördagen spenderades på tu man hand med Loke och hundarna medans pappan var i Kåbban och nötte skoter!
Vi storhandlade och hängde ute på gården. Kvällen avslutades hemma med middagsgäster från björkskatan när Fredrik kom hem.

Söndagen gick i skoterns tecken och på eftermidadgen kom världens bästa  privata tekniker hem och sluytförde installation av dreambox dvs. fixade med nya jack osv. allt för att vi ska slippa onödiga sladdar. De gillas!

Idag jobbar jag kväll och har innan jobbet hunnit köra ett styrkepass hemma, lämnat Loke på dagis och slutligen sprungit på stan en sväng. Köpte vårkläder till Loke och de slutade med P.o.P-jacka och ett par skalbyxor från kaxs. Jag kände mig helt enkelt för snål för att köpa P.o.P´s braller då Loke har börjat nöta på knäna grymt mycket. Han hade förmodligen inte kunnat ha dom nästa år ändå då de om de inte redan gått hål är nära till hål..
Men känner mig nöjd! Bild kommer!

Nu ska jag jobba och sen hem och kolla på vår nya fina tvättmaskin! :)

ny kökshandduk!

20120226_184351 (MMS)

ny kökshandduk!


Jag trodde aldrig att vi skulle ta oss ut ...

20120221_152318 (MMS)

Jag trodde aldrig att vi skulle ta oss ut på "landet". Jag trodde av någon underlig anledning att vi aldrig skulle köpa hus. Men nu står vi här. Med ett fint hus i mysigaste byn. Tänk att alltid ha detta runt sig när man prommar med vilddjuren!


Tränings- och kostschema. Imorgon börjar a...

20120222_183022 (MMS)

Tränings- och kostschema. Imorgon börjar allvaret!


Röntgen!

Fredag 9/3 så har Klara röntgentid. De ska bli så spännande. Har en jättebra magkänsla, hoppas jag har rätt. Bertil, som Klara ska paras med kommer röntgas och ögonlysas han med under våren.

Som de ser ut nu så kommer Klara börja löpa i slutet på April och parning kommer ske i början/mitten på maj. Oj så vi längtar!

            

Onsdag

Idag kändes inte kul att läma pyret på dagis.. Han är jättehostig, diock inte hängig ännu. som tur är.
Jobbar till kl 16,30 idag. Då åker jag direkt till skurholmen, till Agge och hämtar mitt träningschema. Oj så spännande de ska bli. Hon har berättat att hon mesta har koncentrerat sig på kostråd. de är de jag behöver mest hjälp med. Men vi får se hur de slutar. Har ju iaf önskat mig 1 timmas träning / dag femggr i veckan.
Blir ju ingen avancerad träning, blir ju mest styrke hemma cóch skidor i spåret, även lite löpning.

Ska hålla er uppdaterade vad gäller schemat!


Fredrik alla hjärtansdag present från mig....

20120221_212337 (MMS)

Fredrik alla hjärtansdag present från mig. En lycksten och sedan ett stort F som står på hans sängbord. Självklart fick de följa med ett stort J också som jag också har på mitt sängbord. Mycket nöjda! Av Loke fick han en jätte fin världens-bästa-pappa mugg! <3


Jobbandet fortsätter. Slutar kl 18. Då bl...

Jobbandet fortsätter. Slutar kl 18. Då blir de snabbt hem, pussa på Loke lite och sen ta med hundarna på en lång rask promenad. Sen hem och glotta lite Tv med Fredrik! Sitter och funderar på vad vi ska hitta på till helgen. Lutar åt kåbdalis och skidor. Måste nog dock fixa nya pjäxor till Loke och sen ställa om skidorna. Får se om vi hinner med de..


Klass 2-varning

Jobbhelgen är snart slut men veckan fortsätter fyllas med ända till nästa helg.

Är glad att iaf Loke och Fredrik fått vara lediga och njuta av helgen både bad och Leos lekland har stått på deras schema. Hundarna har tyvär blivit drabbade av de enligt dom trista vädret. Ingen av dom vill vara ute direkt. Tycker de är trist, smhi utfädade en klass2-varning men den har då inte setts till så långt ögat kan nå. Så när jag kommer från jobbet ikväll så blir de att klä sig och gå metsundsvägen runt innan jag landar i soffan med tända ljus och en sambo..

Man märker att våren snart är här. Känner att minn vårdepp som brukarinfinna sig i mars snart är här. Jag älskar våren men hatar den ändå. Prestationsångesten står mig upp i halsen. Har ingen aning varför. Har alltid vart så bara!

Men nu ska jag försöka njuta och inte stressa. Har ju trots allt rätt myclet kul att se framemot under våren och sommaren. Min FÖRSTA riktiga betalda semester någonsin. Förtså vad härligt, en hel månad med familjen utan att fundera på att man borde ju egentligen jobba... För att inte tala om valparna som förhoppningsvis kommer i mitten på Juli.
Sen har vi planer för huset också. Bergvärme ska dras in och staket ska byggas, tänk om vi skulle hinna med altan också?
Vi har planer på att avsluta sommaren - inleda hösten med en resan, den som lever får se.

Men först och främst ska vi njuta av vår fjällsresa v.13 och efter de kommer underbara påsken!


Fredag

Och ledig dag. De är skönt. Jobbigt att jobba helg bara..

Dagen startade tidigt men vad gör de? Då har man mer tid att morgonmysa med pyret. Hann även med en städning av huset, starta tvättmaskinen och sen drog vi iväg till Leos med Emelie, Linda och barnen. Så mysigt att se dom leka medans vi sitter och fikar och surrar öronen av varandra..

Efter Leos blev de en storhandling på IcaMaxi för att köpa förnödenheter. Sen hittade jag mig även en stavmixer så köpte kessella, lin- och solrosfrön och bär. Så nu ska jag sätta igång med rejäla smoothisar som frukost och kvällsfika. Till veckan startar nämligen resan på mitt nyare och hälsosammare liv. Jag ska röra mig mer och äta nyttigare och bättre. Tänker inte säga att jag ska sluta med godis helt, de blir en för stor bedrift för mig, den är gjord för att misslyckas med.
Har anlitat en personlig tränare som ska lägga upp pass som passar mig och även ge kosttips. Får se om jag är fitt till sommaren! ;)

Nu ska vi börja med middagen, gå en promenad med hundarna innan vi humpar Loke i säng och sen slår på Sons! :)



Nya lite våriga sängkläder. Idag känns de ...

20120211_103123 (MMS)

Nya lite våriga sängkläder. Idag känns de verkligen som att våren är här. Ska ta till vara på den här dagen och fylla upp själen med en massa posivitet. De kan jag behöva efter den tunga veckan. Dagen bjuder på en skotertur. Ett skidpass i spåret med hundarna och sist men inte minst en supermysig tjejkväll hos mig i mitt eget hus med dom underbara tjejerna! <3


Igår var vi på på Teknikens hus och lekte ...

20120209_140954 (MMS)

Igår var vi på på Teknikens hus och lekte och pysslade. Hade tagit ut en semesterdag. De är så skönt att bara få vara. Kliva upp på morgonen och göra allt i sin takt, elda dricka morgon th'e och framför allt slippa skynda på en Loke som älskar soffan och barnis på morgonen. Jag hann med att pyssla på och plocka här hemma. Så nu är gästrummet inte långt ifrån klart. Lite småpyssel som ligger på skrivbordet och väntar på att vi ska hitta den plats. skrivbordet ska målas och gardiner ska upp. Till min förtjusning så hittade jag äntligen fina lotus-lycktor i rätt färg på teknikens hus av alla ställen. Nu pryder dom så fint v-rums bordet <3


RSS 2.0