Jag älskar mina nya förvaringsburkar. De f...

20120129_212603 (MMS)

Jag älskar mina nya förvaringsburkar. De följde även med en för bröd som är mycket större. Bra förvaring är verkligen A och O i ett hem för mig. Sen gör de ju inget att de är fint.


Vardagsrummet i helhet. Till vänster är k...

20120123_195352 (MMS)

Vardagsrummet i helhet. Till vänster är kaminen, som inte är så mycket att se då glaset till den gått sönder och vi väntar på ett nytt. Till höger är väggen med tv och tv-bänk. Detalj-bild på de kommer när vi köpt kabellister och gömt de fula kablarna. Malmbyrån ska placeras mer mitt på väggen när jag köpt en ny lampa som jag spanat in för att kunna ha på byrån. Just nu är de inte så symetriskt med älghornet.


Sovrummet! -nya tapeter -nylagd heltäckni...

20120120_150941 (MMS)

Sovrummet! -nya tapeter -nylagd heltäckningsmatta - nya sängbord och sängkläder. Tv:n har kommit upp på väggen framför sängen. Ska bara köpa och fästa dit kabellister. Kablar är de värsta jag vet.


Bortsett från att ha världens vackraste oc...

20120115_004700 (MMS)

Bortsett från att ha världens vackraste och bästa barn & sambo. Så har jag nog världens snällaste och mysigaste hund!


SMS-inlägg

20120113_095423 (MMS)


Depp!

Jobbar till 22:15 idag och just idag kände jag inte för de. De var inte de jag behövde. Hade veöat ligga hemma på soffan ikväll medtända ljus och se bolibompa med Loke. Bädda ner honom och läsa en bok.
Jag hade behövt umgås med min sambo, ligga med huvudet i hans famn och bli struken i i håret. Omhändertagen helt enkelt.

Åkte till dagis med Loke vid 9,30 tiden och stannade i en timme drygt. Han var känslig imorse och jag hade märkt redan när vi vaknade att allt inte stod rätt till. Han var lättstött och gjorde ganska snabbt klart för mig att han minsann ville vara hemma idag. Men efter lite mysprat i famnen kunde vi klä oss och åka. Jag ville stanna på dagis tills jag såg att han smält lite efter sin morgontrötthet och sett att han kommit in i leken med de andra barnen. Han höll koll på mig med sina höök-ögon och gjorde klart för mig att han minsann inte skulle stanna. DÄR kom bakslaget. Nu hade han nog kommit in i de "nya" och insett att de inte är lika spännande längre utan att de är som vanligt nu fast på en ny förkskola. En förskola som inte alls enligt honom (och mig med för den delen, men de säger jag inte åt honom) är lika bra som vintergatan på börx. De svider i hjärtat. Jag vill att han förevigt ska kunna gå kvar på Pollux med Inger Kicki och Eva men verkligeheten ser annorlunda ut och de kommer förmodligen bli bra med hans nya kompisar när dom om ett drygt halvår börjar 6-års tillsammans.

Bara de att man känner sig så fruktansvärt elak som förälder. De gjorde ju inte min dag bättre!

Har iaf fått updatering från F som hämtade honom vid tre-tiden. Han hade lekt hela dagen och varit nöjd och glad. De var förmodligen ett test som säkert kommer fortskrida ett tag till, tills han känner sig helt hemma på sin nya förskola.




Hallen!! Lister ska upp och nya taklampor....

20120110_110805 (MMS)

Hallen!! Lister ska upp och nya taklampor. I framtiden ska vi även byta ytterdörr. Två hatt hyllor och en stor skohylla med bänk. Vi har ju ofta mycket främmande. I skoskåpet har vi vantar och mössor :-)


IKEA-tripp idag med Pernilla vilket result...

20120107_222925 (MMS)

IKEA-tripp idag med Pernilla vilket resulterade i 7 förpackningar möbler och tre fulla IKEA-påsar med diverse grejer. Imorgon ska allt skruvas ihop och sättas på sin nya plats.


Badrummet!! De såg ju som sagt ut så här n...

20120102_211540 (MMS)

Badrummet!! De såg ju som sagt ut så här när vi köpte huset. Detta är något varken jag eller Fredrik valt om vi renoverat för vacker är de inte. Men de är relativt nytt och man känner sig fräsch efter duschen. Bakom mig är duschen med dom faktiskt fina duschväggarna!:-)


RSS 2.0