Lung dag

Som sagt, igår var de en göra-nytto-saker-dag. Städade, tvättade och handlade. Så nu ser de någorlunda bra ut här hemma, ids som sagt inte prioritera ett tipp-topp-hem nu eftersom att de ändå kommer gubbar snart och lägger golv och tapetserar, men de är beboeligt nu iaf:)

Så idag blev de en lugn dag. Loke var på dagis mellan 9-12, jag hann färga håret och pula på här hemma en stund och efter dagis så gick vi till Pia och hälsade på. Loke var med henne medans jag och Dolly gick och träffade Cissi och dexter för en prom och lite bus. Loke hade de nog lite roligare med Pia. Han har kommit på att de inte är kul att följa på våra hund-prommenader, de blir lätt, -får jag gå själv? -Bär mig!? -är vi hemma snart? -kan vi köpa nått på affären? Ja, ni vet, en uttråkad Loke så han och Pia hade ritat sagoberättelser tills jag kom hem igen. Vi har de tur som alltid har nån som vill vara med Loke när vi "behöver hjälp"..

På eftermiddagen kom min pappa och Pia och höll familjen Friberg/Nilsson mat-sällskap och de är ju alltid trevligt. Fredrik for visserligen på jobb direkt efter maten men vi har då haft de trevligt här jag och Loke med vårat sällskap. Fikat och kollat efter hundar har vi gjort, både jag och Pia är ju sugen på en till men då har vi ju pappa och Fredrik som sätter stopp!

Loke somnade som en klubbad säl klockan sju. Han var verkligen trött efter att ha varit vaken sen klockan 06.20 imorse, solen ni vet, den tittar ju in genom persiennerna så en rullgardin är högprioriterad nu, iaf för Lokes egen skull för han behöver MINST 11-12 timmars sömn varje natt för att orka med att vara vanliga glada Loke:)

Åh jag längtar så mycket tills allt är klart hos oss. Få hänga upp gardinstänger och gardiner, tavellister, köpa min spegel och hänga upp, framkalla förstoringar på Loke och Dollan och hänga upp, upp med våra TV-apparater på väggarna osv. Kommer bli nice!

Sen längtar jag även till våren, mera riktigt varma dagar men ändå kvar en massa snö. Kunna åka och sätta sig på ormberget och se när Loke tjorvar på med sina slalomskidor och dricka varm choklad.. DE är livskvalité!
I maj har jag förresten anmält Dolly och mig till ett träningsläger fredag till söndag. 3 hela dagar med träning mellan 8-16.. De ska bli så himla roligt, valde grupp:lydnad1&2, tror både jag och Dolly kommer tycka de är roligt. Plus att några av våra kompisar och bekanta har anmält sig också, hoppas bara på bra väder!

För nån dag sen pratade jag med Ulrika, vår uppfödare och nu är de spikat och klart. 25 juli kommer dom och stannar några dagar. De ska bo på en camping i Boden och göra lite olika dagsutflykter. De ska bli så himla kul att få umgås med dom, man har ju som en del gemensamt. Sen att få träffa Dollys mamma och en av hennes syskon från senaste kullen kommer blli så spännande.. Då ska jag även peppra Ulrika med olika frågor om uppfödning osv :)


Nu sitter jag och väntar på att min sambo ska komma sig hem. Beundrar honom för hans ork med alla dessa jobb. Men nu får de vara slut på detta ett BRA tag framöver, vi är leds båda två på att aldrig få träffas. Men nu jobbar jag min sista helg på ett tag, så nästa helg, DÅ ska vi bara chilla, hitta på nå rikigt skojj och mys hur mycket som helst! Tänkte oss kanske en tur till typ pite och bada. De tycker Loke är kul! Sen ska vi ju även till fjälls påskhelgen hela familjen och de är ju inte fyskam! Trist bara att man får åka skoterpulka hela påsken, hade velat ha mig en egen skoter, faktiskt! Men kanske trycker ner Lokes farmor där i med Loke så snor jag hennes skoter?!:) Ne nog är de mysigt att vara nedbäddad däri med Loke!

Nu kom Fredrik hem, ska göra kväll och bädda ner oss i sängen. Imorgon väntar promme med Ozzy och Evelina och sen bara myspys med Loke efter dagis! :)


Min små hjärtan!



puuh!

Det är inte alltid kul att klaga. Jag brukar inte klaga så, himla mycket ,men nu, nu de senaste tre veckorna har de inte varit kul alls!
Detta är den värsta flytt jag vart med om! Byt aldrig lägenhetn med någon, och dessutom, börja aldrig tapetsera på en gång trost all röra.

Hur osm helst, för två veckor sedan så bytte vi iaf lägenhet med en här på samma gata som oss, en trea.
En stor eloge till Fredrik som tapetserade 3 rum på två kvällar, de är inte illa! Loke sov hos Åsa den helgen vi flyttade, de var så himla rörigt här hemma så de hade varit en plåga flr han att vara hemma! På frdagen efter dagis fick han komma och säga hejdå till gammal lägenheten och på lördagkväll så fick han komma och säga hej till den nya och kolla in sitt rum som just tapetserats färdigt. De var med gråten i ögat vi promenerade tillbaka till Åsa på lördagkväll jag och Loke, de kändes hemskt att inte få bädda ner han i sin egen säng i våran nya lägenhet, jag kände mig som världens sämsta mamma som inte hunnit med sin son nått under en hel helg! Men de såg ut som ett bombnedslag hos oss plus att Fredik hade kvar att tapetsera sov rummet. Nåja, jag lämnade Loke och gicm hem igen till Fredrik och grät en skvätt över Loke, över dolly som fått NOLL aktivering på flera dagar, över bombnedslaget hemma och att livet kändes piss trost en välbehövlig flytt! Observera att Fredrik även hade hunnit påbörja två st ´"på sidan om jobb" just innan flytten så de pysslade han med pararellt med flytten och har fortsatt med de till igår???!!! Nu har han iaf bara kvar "glas-väggen hos John och Marie sen kan vi ÄNTLIGEN umgås som en riktig familj!

Nu, två veckor senare så är allt finemang igen, nästan iaf.  Den nya lägenheten gick inte igenom besiktningen så lulebo står för resten av tapetsering i hall och vardagsrum (så jäkla skönt för min älskade sambo) och sen har vi fyllt i pappar så en firma kommer och lägger nya golv i hall, kök och Lokes rum, de blir nice! Så efter att alla bygggubbar vart här och tapetserat och lagt golv så ska de hängas upp saker här! en riktig hänga upp saker-dag ska vi ha. Tavellister, lampor, tavlor, hyllor, tv-apparater, gardinstänger, ja allt ska upp på väggen! De kommer verkligen bli bra här i slutändan känner jag. Sen är jag himla nöjd med våran altan här fram, sol från morgon till kväll :) För att inte tala om Lokes lycka, han har EGET rum nu och de blev verkligen fint, vi är jättenöjda!

Vi har även hunnit med två svängar på IKEA och där flög de iväg en hel del pengar, men vi kom oss hem med en hel del fina möbler och grejjer. Tror de bli en till sväng här i vår och köpa mer bestick och glas och sånt.

Tänkte att ni kunde få er lite smakprov på Lokes rum. Dock ska de ju upp gardiner, tavellister och tv på väggen hos honom också!


-Grön tapet med vita stjärnor och vita tapeter runt om!
-De ska köpas resoröverdrag till sängen så de slipper lysa orange


Lokes pysselhörna, bord och två pallar och TV!


Hörnan med nya hyllan och alla saker och förvaringslådor!

Bättre och mer bilder kommer på hela lägenheten när allt är klart! :)

 









RSS 2.0