Mina älskde små hjärtan!

Jag är ingen sån som brukar sitta och kärleksförklara mig på internet varken till Loke eller Fredrik. Jag har lite den principen att jag tycker de är en sjävklarhet, inget jag behöver annonsera om i bloggen osv, Nästan lite pinit att sitta och skriva sånna saker som är så självklart de bara kan bli. Jag är alldelens säker på att dom vet hur mycket jag älskar dom förde liksom. Inget jag behöver skylta om, egentligen!
Men just i denna stund fick jag lust att visa HÄR hur stor min kärlek är till min familj, mitt underbara barn och min älskade man, ja jag skriver man för att även om vi inte i skrivande stund är gifta så är de nått vi arbetar på ;)

De finns inget som är så mysigt, roligt och rogivande som att sitta och lyssna på Loke, på alla hans funderingar och tankar. På att se han leka och utvecklas. Mitt älskade barn! <3




Fredrik, finns inte ord för hur mycket han betyder. Allt han gör, gör han för oss, hans familj. De, de är kärlek!!







Allmänt bortskämd

Usch, nu är de en sån där helg jag absolut inte längtat efter. När alla andra pratar om fredagsmys så får jag tänka om, för jag ska jobba heeeela helgen. Egentligen har jag väl inget emot att just jobba, bara de att jag så hemskt gärna hade velat vara med mina hjärtan som är lediga, bara vara, mysa på med goda middagar, ta långa promenader, äta snarra till en film på kvällen, ja ni vet, helgmysa!
Och till råga på allt så är jag t.om. ensam hemma, familjen sticker iväg till svärmor i Gällivare över helgen, kommer inte ens ha Dolly att krypa ner med i sängen imorgon när jag slutar! Dom är hemma söndag igen, då hinner vi förmodligen bara spela bingolotto och sen ska jag jobba.

Nä usch vad jag klagar, man ska vara glad att man får jobba!
Jag är nog en smula bortskämd, är van att få vara med familjen jämt, har ju trots allt bara jobbat extra sen mammaledigheten, de kanske sticker i vissas ögon men jag har faktiskt sett de som ett previlegium, endast positiv, visst de har ibland kännts i börsen men de har de vart värt, att alltid ha tid till Loke, Fredrik och hunden!
Fredrik ska ha en stor eloge som har kämpat på för sin lilla familj, allt för att vi ska ha de så bra som möjligt!

Nä bort med de deppiga nu, har trots allt bara 6 jobb-pass kvar innan turkiet och OJ vad jag längtar!
Allt är i stort sett klart, måste en sväng på apoteket och sen växla pengar och sen är de bara att börja organisera i resväskorna. Sen har vi en hel vecka med sol, bad, god mat, och allmänt mys!


RSS 2.0