Höst och röda diamanter

Ja jag hoppas den är här för att stanna. Jag är en höstmänniska!
De är så underbart med rutiner igen efter sommaren, man uppskattar ledigheten så mycket mer under höst- och vinter-halvåret, iaf vi!

Idag började Fredrik jobba efter 4 veckors semester. Imorgon börjar Loke dagis eftre 7 veckors sommarlov. Jag har ju jobbat hela sommaren så ingen större förändring för mig inte.

Men denna höst bli rolig, riktigt rolig!

Nu längtar vi tills i september, till vår efterlängtade semester, en vecka sol och bad! Loke kommer vara som ett russin när vi kommer hem, de är ett som är säkert, våran badtokiga unge! Vi ska bada, äta och dricka gott och bara rå om varandra!
Fast bara för att vi kommer hem till vardagen igen så betyder de inte att de är slut på de roliga!

När vi kommer hem så hämtar vi hem våran röda diamant!

Katchanii´s Klämmiga Klara

e: SUCH Redhighlands Percival

u:
Katchanii's Funny Face

Loke och Dollys lillasyster! För i helgen har vi vart på turné, heeela vägen ner till Ånge för att snosa på Lilos valpar en stund och självklart bekanta oss med Anita!
Allt gick super, 130 mil på två dagar med Loke i bilen, de gick lätt som en plätt!
Anitas hundar är verkligen hur goa som helst och de ska bli så kul att bli en i ert "gäng"

Jag är helt säker på att dolly kommer ya detta med bravur, min lilla kanonkula. Hon kommer tycka de är lite småjobbigt med en valp som fattar nada. Hon är rätt så känslig och vill helst vara oss till lags 24-7 och jag är ganska säker på att hon kommer ta åt sig när vi "rättar till" valpen. men mest kommer hon vara glad att ha någon att mysa med tror jag!

Loke, ja jag ser redan att han kommer få mammas intresse för hundar! Han var helt lyrisk bland alla valpar och han har redan planer för lilla "klara" :)

Så på norrbottens vackraste så kör vi utställningdebuten jag och valpen, Dolly får självklart komma med och hejar-klacka. Hon kommer vara så stolt att de inte är hon som står i ringen och "plågas".
Tror vi typ bestämde jag, Jonna och Lisa(?) och Evelina(?) att vi skulle äta där och hela köret! Beror väl på om isak slutat hänga efter mammas tissar! :P

Nåja nu vet ni vad vi sysslar med i höst!




RSS 2.0