............

Som sagt, dessa rubriker...

Helgen passerade smärtfritt, mest jobb och sova för min del. Fredrik och Loke donade på, på fredagen så var dom ut till Boden, till Jockes jobb så Loke fick åka traktor och grävare, tror ni killen var nöjd??!! och på lördagen så följde Loke med Åsa ut på tennishallen och spelade tennis och åt en massa godis.. Sen på kvällen var de tydligen en väldigt trött Loke här hemma så han hade somnat i tid.
Söndagen så sov jag länge, tanken var egentligen att vi skulle ta skotern och åka ut och grilla nån stans men vädret var inte på topp så när jag vaknat till liv så plumsade hela familjen ut i snön i nästan två timmar.
Eftermiddagen var lugn med matlagning och bus, ända fram tills Loke ramlade från soffan och slog upp ett hål i huvudet. De var inte kul alltså, de roliga var att Loke knappt var ledsen och de blödde inget från de djupa såret förrens efter ca 10 minuter, han var nog i chock.. Vi åkte iaf in på jouren och där tar de ju evigheter att få komma in till en läkare, men Loke sysselsatte sig bra och var väldigt glad. Vi träffade en gammal vikare från Lokes dagis, Eva, hon är så himla mysig. Hade önskat att hon var Lokes fröken på heltid, hursom helst så tyckte han att de var roligt att träffa Eva igen och hon var lycklig, om inte önnu lyckligare än Loke, att få träffa honom igen, hennes favorit som hon sa. dom läste böcker och skojjde på ett bra tag, ända tills Loke insåg att de var myror på golvet i väntrummet. Japp, Loke jagade myror och försökte fånga dom resten av kvällen vi satt där. Efter ca 2 timmar fick vi komma in och Loke var HUR DUKTIG SOM HELST, sa inte ett ljud när doktorn rengjorde och limmade hans lilla jack, han fick höra fölera gånger om hur duktig han var och han bara tittade på oss, så som att, -jaa, vad ska jag annars göra.. Sötunge!
Vi var hemma runt 22-tiden och då slockande vi allihop.

Dagen idag har varit lugn, städade till lite här på morgonen och sen gick vi en promenad, förbi mamma och hem sen.
Imorgon blir de nog mest troligt stan för oss. Loke behöver en mössa, alla han har både ser ut och sitter för taskigt!
Får se vilka som har lust att följa?!
Imorgonkväll jobbar Fredrik så då blir de lugna puckar vi oss andra här hemma. Onsdag blir de dagis för Loke och då tänkte jag ägna min dyrbara tid åt min hund. Promma, träna osv. Vill någon följa??!!


Annars då? ja de knallar men de är ändå något, jag är inte nöjd med min tillvaro. men varför!? Jag är deppig och jag hatar våren, blir alltid såhär, nästintill självmordsbenägen. Prestationsångset om alt man bör göra, vill ha och köpa.. Haha inte alls ironisk, men ni förtsår säkert. De blir bättre snart, måste bara se de från den ljusa sidan, som sagt, jag har de bästa, borde bara vara lite mer tacksam!! :)

               

Fredag 27/3

Som om ingen visste de??!!


Började knåpa ihop ett inlägg igår förmiddag  men blev avbruten då Björn, som jag ska jobba åt i helgen kom och hämtade mig så jag  kunde få hem taxin.


Men nu har jag tid. Gårdagen, slog upp ögonen med Loke kring sju och började plocka här hemma, tog initiativet och slängde bort två av mina halvdöda aloevera blommor som jag med nöd och näppe kunnat hålla vid liv så här länge. Möblerade i vardagsrumsfönster, bytte och satte dit fräscha blommor. Måste säga att de kliade i fingrarna att riva ner alla gardiner, putsa fönster och göra vårfint. Men de är för tidigt, fönstrena kommer hinna bli skitiga i Maj när sista slasken åker och se hinner jag bli less på sommarinredningen så jag väntar nog nån vecka till (försöker iaf). Min plan för vardagsrummet lutar till turkost, gardiner, kuddar, ljus osv. Mys!
Hur som, jag gick till dagis med Loke där vid nio, kramade honom hejdå och gick en promenad med Dolly. Väl hemma slängde jag mig på sängen en stund, var sjukligt trött. Senvar de ju en rejd till boden med taxin, hämta Loke hos mormor, som hade hämtat honom på dagis, hem och göra middag, fläskfilé och klyftor. Mums!
Sen på kvällskvisten blev de stan, jag och Lisa skulle dra in men Emelie och Elin följde med också. Hår se vad sittade mig en topp och en cardigan, sen gick vi i smedjan och fikade innan vi åkte hemåt.
Skulle se en film med Fredrik när jag kom hem men vi var trötta och sängen lockade.

Nu är Loke liten på dagis, Fredrik jobbar, dolly sover och jag sitter här, vid dumburken. Antingen så går och och vilar nu så jag är pigg inför nattpasset eller så gtar jag en rejäl sväng med hunden och då får jag vila när Fredrik kommer hem. Får se vad som lockar mest när jag smaskat i mig min lunch.

Helgen bjuder inte på så mycket annat än jobb och sova fö min del. Fredrik och Loke skulle nog hitta på nå skoj, var tal om skoter och grillning på isen men vet ju inte vad de ska vara för väder.

Nu har jag iaf anmält Dolly till skellefteå, och de förväntar jag mig att Marie också gör?! ;) nä men kom igen nu Marie!!


Ne nu ska jag göra något av dagen!!


Myyser i solen:)

.........

Är som svårt med rubriker ibland..

Igår blev de stan med Linnea, åt lunch på Mat&prat och gick sedan över till stadium och köpte Loke ett nytt fleeceset, skit snygg kommer han var i vår och sommar med ett helt "ställ" med vind/vatten tät-dress och fleece-dress ur samma kollektion från stadium.





Sen strosade vi på några fler affärer och när Loke somnat så gick vi och satte oss och tog en kopp thé inna vi begav oss hemåt. På eftremiddagen så åkte Loke iväg till mormor sin lycklig var han, och vi, jag och fredrik hängde gäng med Thess och Simon. Vi hade planerat att grilla men efter att ha blivit övertalade av Simon och Thess (haha) så äkte vi på MAX ist och sen umgicks vi hos Erik ett tag inna vi åkte hem och de blev sängen.

Måste faktiskt föreviga ett överrenskommande från igår. När Thess, Simon och gänget åker till fjälls så har dom kommit överrens om att Thess inte ska röka och Simon inte snusa och om nån av dom gör de som måste den skyldige springa naken runt stugan och för att göra de hela ännu mer lite spännande så kom vi överrens om att Marie får tillåtelse att föreviga de eventuella minnet med att knäppa kort på den springde, nakna, skyldiga, nocotinisten. Så nu vet du MARIE... haha. Simon var inte sen på att påpeka att han hoppas för sin egen skull att Thess ska röka...

Idag har de varir relativt lugnt. Vaknade och kände mig småstressad, sovit länge och de var sool. Så begav mig på en prommis med hunden (förlåt Lisa att jag inte ringde, men visst att du inte skulle hinna) men när jag kom hem  ar jag såå slut så gick och la mig en stund och vaknade av något underbart, Loke som gav mig en kram. Fredrik hade varit och hämtat hem Loke och med sig hade dom MAX-mat. (IGEEEEN!!, slut på peckelmat nu!)  Efter maten drog vi på oss kläderna och drog iväg och storhandlade och när vi kom hem var de kväll, Loke fick kvällsfika, en snabb dusch och sen läste vi böcker i sängen inna  han somnade. Fredrik har farit och kollat på ett jobb och jag nöter här i väntan på andra avenyn. Efter mitt program har jag stora funderingar på att putsa mina fönster och sätta upp vår/sommar gardiner. Får seom de blir av, annars kanske imorgon ller nån annan dag i veckan.

Imorgon blir de dagis för Loke, städning och en eventuell promenad för mig och Fredrik, blir att laga fläskfilén till middag som vi aldrig använde igår och sen på kvällen blir de hundhuset för mig.. Tycker faktiskt att någon av mina kära vänner ska ta och följa med nu, Marie, Lisa, Jonna, Pia, Linnea och Hemi??!! Känn er träffade!!:)

Ne nu tv-mys!


Som man säger, ny vecka, nya tag...

Då var helgen över. de gick bra att jobba, lite halvdött, men man överlever ändå. De är så roligt att jobba samtidigt som Erik så de gör inget.
Igår kom min lilla familj hem, så himla skönt att få krama om allihopa. Loke och Dolly hängde på mig i säkert tio minuter. Dom hann inte vara hemma i mer än 20 min så skulle vi iväg igen, till mamma och käka middag. Skönt att slippa laga själv när man är sliten efter nattjobb.
Efter mamma så blev de att åka och handla de nödvändigaste + lite gotta, hyra en film (rallybrudar, var hyffasd) och sen hem och lägga Loke som var tröttare än tröttast. Vi slängde oss på soffan och mumsade ost och kex och när filmen var slut så hoppade vi i säng.

Loke slog upp sina blå klockan sju så jag och han gick och mös på i soffan ett bra tag och nu har vi nyss ätit frukost.
Ska börja göra oss iordning, jag och Loke ska åka in till stan och träffa Linnea, äta lunch och strosa i affärer. Fredrik ska åka ut till rutvik och laga gasvajern på sin skoter så Dolly och pappas hund Jessi som vi ska vara hund vakt åt får följa med honom.
Sen i eftermiddag så ska vi med Loke till mormor. Han ska sova där medans jag och Fredrik har våran lilla helg, vi ska äta gott, funderar på grillat och se se film och bara ta hand om varandra.

Annars vet jag inte vad veckan har att erbjuda. Får hitta på något kul helt enkelt. Till helgen blir de iaf mer jobb, löning också så de blir nog lite mer att göra. Kul!
Har tänkt säga att jag inte kan jobba påskhelgen, för då ska vi nog hitta på nå. Antingen så åker vi allihopa iväg till porsi, eller så blir de bara Fredrik som åker, men då åker nog jag och Loke isf till mammas karls stuga. Eller så kan de lika gärna bli något helt annat, man vet aldrig med oss.

Ne nu ska vi göra oss färdig för rantning!



Min små:)

Helgen är här..

Igårkväll kom Fredrik på att han, Loke och Dolly skulle åka upp till gällivare och farmor idag. Han tycker att de är så trist när jag jobbar helg/natt och sover hela dagen, måste tassa på tå här hemma så i helgen blir de ensamt för mig. Men de gör inte sååå himla mycket eftersom att jag som sagt sover en hel del när man jobbat till 5-6 på morgonen.

Så imorse så klev jag upp vid sju, åt frukost med min lilla familj och vinkade sedan av dom vid åtta. Sen hoppade jag i kojs igen och vilade fram till elva, så jag ska orka i natt. Sen har jag tillbringat dagen på stan med Elin och Felicia. Åt lunch på Mat&Prat och svängde sen genom stan en sväng. Köpte en en vind/vatten-tätt byxa och jack-dress på stadium till Loke i jättebra kvalitet som han kan ha i våra/sommar/höst och sen ett par jeans-leggings ill mig, får dock se om jag behåller dom, ska prova bättre här hemma. Bilder kan ni få efter helgen, Fredrik tog nog med sig kameran.

Så ikväll och imorgonkväll blir de jobb och på söndagkväll blir de nog kanske hundhuset, om vi hínner med de.
Linnea är ju här över helgen och kanske ändå tills på tisdag så på måndag blir de nog en dejt med henne. Hon ville så gärna träffa Loke.

ne nu ska jag göra mig iordning, ska och käka med Erik på en stund.

Några pics..


Visst är min pojke duktig att klä på sig sin vackar pyjamas.?!


Dolly myser i solen..


Saknar min vovve.. världens finaste Douglas!

Finns de nå bättre än vår?

De är ett evigt tjatande i allas bloggar om hur lycklig man är/blir när våren kommer och solen gassar en hel dag. Åh jag ska ju inte vara sen och säga precis samma sak, för så är de. Jag blir full av energi och vill göra hur mycket som helst hela tiden. Umgås och vara ute med familjen, umågs och vara ute med vänner, städa upp på baksidan och promenera, grilla korv, åka madrass. Ja listan kan bli lång.

Dagen började med att lämna min lilla Loke på dagis. Var lite nervös och fundersam över hur lämningen skulle gå eftersom att de var länge sedan han var där. Men de gick superbra, stannade ett tag och såg till att han kom in ordentligt i leken och då gick de hur bra som helst att säga hejdå. Så mamma-hjärtat fick må bra idag.
Själv gick jag hem och drack en kopp thé, gjorde mig iordning och bestämde dejt med Lisa, Emelie och Pia. Men i slutändan blev de bara Lisa av nån konstig anledning. Ringde upp Lotta och tjatade henne till stan så jag, Lisa, Emil, Lotta plus vovvar tog oss en riktigt mysig promenad på isen i stan. Helt gudomligt underbart. Solen lyste, de blåste knappt, bra sällskap och hund fick superbra stimuans. Kan de finnas något bättre, eller jo de hade varit ännu roligare om Fredrik och Loke varit med men som sagt, Loke på dagis och Fredrik låg hemma och var sjuk.

De var väldigt mycket folk på isen idag, både skridskoåkare och gångare och jag kände mig riktigt på hugget idag så jag passade på att släppa lös Dolly för extra mycket träning, som sagt tidigare så har jag inte fått henne att helt fatta fot ännu men allt funkade klockrent ändå. Inga oberäknade påhopp på förbipassarande människor eller raketrace efter andra hundar (inte för att de brukar vara så, men då promenerar vi ju alltid bara på lugna björx också). Så håller jag bara efter henne nu med bra träning så kommer de nog gå bra även när/om hon får en trots *pepparpeppar*.

Efter hämtning av Loke på dagis så åkte vi hem och var ute på gården. Jag var en riktigt duktig sambo och städa ur de värsta ur bilen, plockade och torkade rent med ajax-vatten Medans Loke leket i sin egen lilla värld. Sen så drog jag även fram spaden och skottade fram lite av våran framsida och min översnöade cykel, så nu står den inne på toan och rinner av alla snö. Tog även in min älskade cykelkärra så den inte blir mögglig och äcklig nu när de blir fuktigt ute.

Imorgon blir de också promenad, om solen skiner, annars tänkte jag ta mig en rejäl städning här hemma så de är fräscht i helgen när man ska iväg och jobba.

Ne nu är Lotta på väg hit. Vi ska ta en kvälls prommis..


Loke leker i sin lilla hörna..


Hittade den lilla odågan sittandes så här för nån dag sedan.... Humf!


Dolly och Ebba på isen idag..

I´m back

Yess.. jag trivdes inte alls i bloggen på min hemsida och min förra blogg gick inte att använda så jag gjorde en ny och som ni säkert läste i bloggen på min hemsida så är de HÄR jag kommer hålla till nu. Jag kommer uppdatera lite olika saker om Dolly på hemsidan, men de är allt.

Jag hoppas att alla mina läsare hittar hit..


Sååå, nu efterlyser jag faktiskt någon som är bra på att göra om bloggar, som kanske kan hjälpa mig lite??


Annars då?
I helgen så jobbade ju jag. De gick över förväntan, inte alls så svårt som jag trodde de skulle vara. Även fast jag fick fråga Erik endel ändå.
Så i helgen blir de jobb igen och nu hoppas jag att Erik eller Malin jobbar?!
Imorgon så ska Loke på dagis, första gången på 4 veckor. Han har varit sjuk mycket varvat med att vara borta med
 Fredrik uppe i Gällivare. Men nu är de vardag igen, en frisk unge som är leksugen så imorgon blir de dagis.
Jag hade tänkte ge Dolly lite extra med tid. Skulle vara sol imorgon också så vi är nog ute.

 
Ne nu ska jag hänga en tvätt och sen hopp i kojs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0