Vår!

Tänker som vanligt inte ursäkta mig för min dåliga uppdatering, tycker den bevisar att vi har bättre saker för oss.
Men ibland blir jag sugen på att skriva av mig och då brukar de bli en hel del rader.

Våren är ju iaf här nu, inte en dag sen. Vi njuter så mycket de bara går.
Jag har fått ett till extrajobb så nu blir de inte bara taxi, skönt med varriation. Så nu har jag vart på ett intro och har två kvar, sen drar de förhoppningsvis igång med jobb! Jag är sugen på en massa pengar. Vi har ju endel saker i tankarna, ny bil, en utlandsresa plus en riktigt mysig sommar här i sverige med husvagnssemester och sen en del utflykter till utställningar.

Iaf, dessa soliga dagar har vi inte gjort annat än njutit. Om inte jag jobbat så har vi vart ute mycket. Fredrik var förra veckan och köpte Lokes första riktiga cykel och han var precis så där lycklig över den som en tre-åring ska vara så den cyklar han på från de att han kommer hem från dagis tills de är middag! Vi har hunnit några rundor på stan och införskaffat oss diverse vårkläder, både jag och Loke, endast fredrik kvar nu men han fyller år snart så då brukar hans garderob fyllas på lite.
Loke har iaf fått sig de fina vind-vatten-täta stället från STADIUM, den blå jackan, svarta byxorna och blå fleecen, snyggt var de! Sen blå-grå stövlar och slutligen så beställde vi en turkos namnmössa på till honom, så nu väntar han otåligt att den ska dimpa ner i brevlådan.
Jag själv har fått dille på tröjor/hoods, köpte mig 8848´s softshell/fleece-jacka och är skitnöjd, snygg och bekväm.. Sen fick även en turkos adidas-hood följa med hem också :)





I helgen har vi vart på utsällning i Boden och de gick riktigt bra..

Dolly fick BIR i sin klass och placerade sig på 4:e plats i BIS-finalen

Kritiken: kraftfullt feminint huvud, vacker hals, stark rygg, 1½ år, bra bröst och ben-stomme, normala vinklar, fina tassar, trevliga rörelser, bra päls och trevligt visad! Kunde vara gladare..







Är nöjd med placering och kritik, ser dock konstigt ut när dom skrivit att hon kunde vart gladare, nästan som att hon vart sur men hon förklarade och menade att jag kunde få Dolly att tycka att de är lite roligare i ringen och kanske inte hålla så hårt på lydnaden. Så får träna på de:)
Så nu längtar vi till helgen, officiell i skellefteå vet dock att vi kommer åka ut på en gång med de motståndet och sen så löper ju Dolly och är inte riktigt sitt vanliga jag, men de struntar jag i för vi har ju kul och Dolly är fin iaf :)





Imorgon blir de att ha en "Loke och mamma-dag", vi ska på stan med Jonna, Ellen och Lisa, luncha och kolla lite vårkläder, bl.a. gympadojjer till Loke och sen kanske nå fint till mig själv att ha på mig på den eventuella utgången på lördag efter skellefteå:)

Nä nu ska jag hoppa i duschen och sen umgås med min kära sambo som just kom hem!

natti:)

RSS 2.0