så j*vla kass på detta alltså!

Ja hur kan man sumera senaste tiden för oss?

Dagis, brukshundklubben-testat agility-Dolly älskade de, Fredrik-jobbar-jobbar-jobbar- men snart är de över:), Fixa bak-och framsidan, cyklat, fikat, lunchat, SHOPPAT-skor x2-adidas och Niké-jeans-leggings-tunika/linne x2-underkläder-kläder till Loke, Färgat håret-mer rödhårig-iiiggeen, promenerat, hängt med Lisa, hängt med Elin, hängt med Ida och viljur.. Ja ni fattar, vi har alltså pysslat med endel ändå... fast inget som är värt att sitta och rabbla upp mer än såhär, de blir för trist för er.

Nåja vad är de som kommer hända då? Vi har endel på schemat i sommar...
* Bal i stadsparken klockan 18.00, min lillebror går, före de blir de stros på stan och käka för mig Fredrik och Loke, kanske på exotic?:)
* Onsdag är de avslutning med grillning på Lokes dagis, presenter till fröknar osv, kul!
* Nästa fredag tar Jens, min lillebror stundenten, blir att vinka ut han från skolan där vid lunch och sen god mat och fest för honom resten av dagen...
* Lördagen efter de blir de att packa ihop oss och åka mot storforsen när vi vaknar, min mamma ska gifta sig där med oss, sina barn som vittnen. vi har varsin stuga och kommer äta gott och abar ha allmänt mysigt.
* Söndagmorgon efter brölloppet så packar familjen Nilsson in sig i bilen igen, mot GÄLLIVARE och midnattssolsutställningen, så kul att få träffa Lotta och Selma, sen ska vi dejta Jonna och Jonas där också..
* Helgen efter de är de midsommar, blir kanske jobb för mig,om inte så är de bara mys med Fredrik och Loke.
 *Helgen efter de så blir de att pack in oss i bilen IGEN, mot porjus ska vi! Heela Fredriks släkt kommer på en mycket väl anordnad släktträff. De ska bli kul! Vi ska försöka få tag i en husvagn att låna av någon, som självklart får betalt.. Slipper man bo bland all andra.
* Sen är en östersundsresa inplanerad, inget datum spikat bara och påvägen dit är planen att stann apå lyckseledjurpark och sen åka och möta upp Tim, Fredriks kusin och hans lilla familj i deras husvagn, dom ville att vi skulle komma och bo med dom nån dag..

Så ja, en ganska planerad sommar och då har vi inte hunnit prata om de spontana saker som kommer hända:)

Nu LOVAR jag att bli bättre på uppdateringar,får skylla på att mitt huvud inte varit med riktigt:)

RSS 2.0