...........

Jahapp, väntar fortafarande på att de ska bli kanonväder så att stranden ska locka, men icket!

Helgen har bestått av jobb och sen efter de bara lugnt, gjort stan två gånger, köpte ett linne och en tröja till mig och ett par byxor och en svincool DC-keeps åt Loke och en likandan till pappsen.
Imorgon ska vi och käka lunch på kyrkbyns kök och matsal, fick presentkort där av tobbe och Linnea efter att Fredrik gjort deras badrum.. De ska bli gott, hoppas jag.
På torsdag så blir de partajj för våran del medans Loke är med faster cissi. Jag tror de kommer blir kul, har ju festat  med Lisa typ en gång tidigare och hon är ju bara för rolig så, hoppas på de bästa.
Sen är de bara jobb i helgen och efter de så är de tänkt att vi ska dra neråt i landet, som sagt.. Ska bli grymt skönt att komma hemifrån hela familjen och bara vara.. Sen är de ju även skönt att komma hem också, hem till lugnet.. Nu lutar de ju mot höst också, så j*vla mysigt, lätt den bästa årstiden! Nåväl när vi kommer hem blir de en ordentlig höststädning med allt vad de innebär av rensning i garderober och alla tråkiga utrymmen och sist men inte minst, gör höstmys hemma. ska nog ha orange och brunt i vardagsrummet, har betsällt gardiner dit.
Veckan efter vi kommer hem så börjar Loke på dagis igen och Fredriks semester är slut, tråkigt men samtidigt är de skönt med rutiner igen..
Hoppas verkligen på en masssa jobb för mig från och med oktober, peengar!! :) Men samtidigt känns de trist.. de kommer inte bli som förr igen då, att man träffar alla sina kära vänner och umgås med dom och deras barn och eller hundar lika mycket, å andra sidan så är de ett ganska bra tag sedan som de tonades av och vi slutade hänga, alla gled som isär och ingen är sig lik längre?!
Var någon som sa att de är bättre med få väldigt bra vänner än med många ytliga och de är så SANT!
Man ska inte ödlsa energi på dom som inte bryr sig om en på riktigt, som man inte "får tillbaka något av" utan ta väl hand om dom riktigt bra istället, de mår man nog bäst av!  Måste börja tänka på de:)

Ne nu natti för mig!

Men hej!

Till att börja med, vovvemänniskor, läs de här, tycker de var intressant!
http://www.staffar.se/index.php?topic=12044.new#new


Som vanligt, ett tag sedan..
Men vi lever och mår bra. Synd bara att sommaren inte kommer på riktigt, varmt till och från men inte nog soligt..
Nu ÄNTLIGEN ha Fredrik fått semester, igår.. Så igår och idag är han och fixar badrum åt Linnea och tobbe och efter de så är de ledigt på riktigt. Loke börjar egentligen dagis inte nu på måndag men nästa men han ska få vara hemma, en, kanse två veckor till eftersom att Fredrik ändå är hemma och vi ska bort.. Vart vi ska? Jo se de vet vi inte riktigt än, de beror lite på. Mammas gubbe håller på att kika efter husvagn och hinner han köpa en till första veckan i augusti så lånar vi nog den eftersom att dom ändå dra utomlands då. Vi vet iaf att vi ska neråt, en sväng förbi östersund, till Lokes kusiner och känner vi för de så kanske vi hakar på dom till leksand, dom har ett stooort lekland där som dom ska till, men de blir nog bara om vi har husvagn. Har vi ingen husvagn så drar vi nog mot stockholm, bor i nån stuga kanske, ja vi får se helt enkelt!!

Annars då? Jo livet rullar.. Fredrik jobbar och jobbar, men de är  bra. Jag jobbar ju bara extra och kör taxi, men i oktober blir de förhoppningsvis mer, lutar till en heltid då. Blir banken får oss då, vi ska köpa oss en bostad. Vet inte vadför nån, hus? lägenhet? vi letar som båda och väljer utifrån de vi hittar som känns bäst. Vi är då iaf leds på att  bo i en liten tvåa nu, eget och större skulle sitta fint. Sen så är de ju bröllopsplanerna, dom är absolut inte åtsidosatta, vi planerar lite smått hela tiden, men nu ska jag inte säga för mycket förän vi bestämt oss helt. Ni får vet sen!

I oktober blir Dolly ett år, då ska de röntgas och mentalbesrivas. Dom har faktiskt redan ringt från brukshundklubben och frågat om vi vill ta en plats där en inte kunde komma, men hon var ju för liten. Hur som helst ska de bli skitkul. Sen har jag testparat henne på skk mot en liten kille och de så bra ut för dom, dom är lika gamla och han ska också röntgas och mentalbeskrivas och sen kankse de kan bli eventuella valpisar... Dolly skulle nog bli en superb mami!

Sen så fyller ju jag år i oktober också, 24 år!!!! ÅNGEST, jag blir gammal......... ne men de är ju sinnet som ränknas, jag känner mig som 17:S
Då har även jag och Fredrik 4årig förlovningsdag, hur nice är inte de då?
November blir våran lilla kis, Loke 3år!! De är också ångest, han ska ju vara liten föralltid!!


Ne nu ska jag gå och slänga ihop nån käk till min minsta prins och min littlebrother...........

Bye bye, som Loke säger:)


Hejpa hej!

Nu får ni en uppdatering av oss, men i bilder och vääldigt kort sammanfattning..


Vi tränar -HOPP över dom här..


Min lillebror tog studenten i år och de var vi ju tvungen att fira...


Med att vara finklädda..


Min andra lillebror Joel och loke fick långtråkigt, så de letade myror..


Vi har hunnit vara ute en del och busat också...


Här springer Dolly nerför ormberget, våran lilla slalombacke..


Man blir anfådd av att springa..


Vi har hunnit med arcus två dagar, en gpng med Åsa och Joel och de var hum skönt som helst..


Som ni ser:)


Sen var vi även med Lisa och Emil..

          



I lördags var vi i storforsen på bröllop, min mamma och Lokes mormor gifte sig i kapellet där och de var jättefint!


Fina var vi allihopa...


Pusskalas!


Mamma och Loke..


Väntar utanför kapellet..

 



Mormor, Bert och Loke


Så levde de lyckliga i alla sina dagar..



På söndagen var de midnattssolsutställning i gällivare, här blir dolly inspekterad av domaren ove..


Springer i ringen..


Ståå..


Liite duktig...


Dolly poserar och står fint, värre är de med matte...


En granids som vi ställde mot i valpklassen...

 
Dolly blev BIR valp och 1:a med HP...

Ja till helgen väntar de släktträff, ska bli kul.. och sen är de bara två veckor tills Fredrik har semester, ljuvligt! Då ska vi ha kul:)


RSS 2.0