Bara inse!

Idag fick vi gjort endel jag och Loke. Skrivit kontrakt för lägenheten, fixat och fyllt i tapetpapper, hälsat på mamma min, vart hos Åsa så jag fick klippa mig, handlat, vart på ormberget och åkt madrass jag Loke och Dolly och lagat middag. Sen blev de föräldramöte för mig och efter de for Fredrik och jobbade lite på sidan om.
Nu är han hemkommen och vi ojjar oss om vart vi ska börja? Men tar nog inte de idag.

Är ju en dag imorgon med, och som de ser ut så blir nog den rätt späckad! Lämna in tapetpapper, långpromma med Dolly, köpa flyttkartonger och BÖRJA pack.. Puh va jag gruvar mig, men bara inse, de måste göras..

Tur iaf man har världens lättsammaste unge som följer med överallt och finner sig i vad som helst, har lite söta frågor då och då :)


Mu ska jag promma våran hund!

Fredagsmys

Trodde att de inte skulle bli av med fredagsmys, igår hade jag vinter-kräk-sjuke-dag och idag var de Lokes tur. Hojja! Men jag började må bättre redan igår eftermiddag och Loke har inte kräkts sen imorse och har redan börjat kvickna till. Jag sa att han fick välja va vi ska äta till middag. Hamburgare var svaret! Självklart!

Så de kanske blir en någorlunda normal myskväll med godis och tv-mys?! och inge kräk!

Igårkväll så satt jag och Fredrik och valde tapeter till nya lägenheten, så har valt till alla rum nu utom Lokes. Vi tänkte faktiskt köpa ut en rolig fondvägg dit, som han får välja själv (självklart inte vad som helst) och sen bara ha vanliga vita neutrala lulebo tapeter på resterande väggar, så de blir lite roligare och lite mer Loke över rummet! Så när vi blir friska så är de bara att åka på nordsjö och kolla.

Sitter faktiskt och gruvar mig lite för veckan som kommer, de blir mycket att göra.. Fredrik kommer jobba mycket, vi måste packa och fixa tapeten i hallen. På fredag är de flytt och när alla grejjer är flyttade så återstår tapesering i en hel trea! Trots att de inte är jag som gör grovjobbet så gruvar jag mig MYCKET! Men de blir kul när de är klart! Någorlunda nytt och fräscht. Sen väntar ju IKEA. Och de mesta som kommer köpas kommer ju var till Lokes rum.

~en vit expedit bokhylla, den största
~sänglampa
~bordslampa
~fönsterlampa
~tavellister, vita
~förvaringsboxar

De är de som är bestämt men sen kommer man säkert hitta annat roligt också:)

Jag själv vill ha

~Ny byrå, helst från Malm-serien en dubbel..
~DVD-hylla, är less på alla dvd-filmer överallt
~två x lackhyllor att ha ovanför vårat eventuella skrivbord
~två nya fönsterlampor, en till sovrummet och en till köket
~ny hallbyrå-lampa

Ja de är de jag vill ha, får se vad som vill (läs får) följa med hem:)


Nä nu kommer snart min kära man hem med mat till sin lilla familj. Efter middagen väntar en långprommenad med Dolly, trots kylan, men både hon och jah behöver de. Hon har varit så snäll och BARA sovit i två dagar nu, hon känner nog att matte och lill-husse vart dåliga. Och ikväll har jag lovat Loke att ta ett bad tillsammans!

Så trevlig helg på er!

:)

 


Senast!

Här på lävägen knallar allt på som vanligt. Förutom att jag jobbar mer än vanligt vi, får nästan heltid varje vecka och de är ju super. Pengar är alltid välkommna:) De som känns jobbigt när jag jobbar mer nu än tidigare är att Loke ibland får långa dagar på dagis och att de blir mer ensamtid för Dolly. Men som tur är så har många som vill ställa upp och hämta Loke lite tidigare vissa dagar. Sen med Dolly löser de sig alltid,hon brukar få vara själv får morgonen till lunch, mellan ca sju och elva, sen kommer antingen min pappa eller hans sambo och hämtar hem henne till dom eller så åker Fredrik hem och tar med henne på jobbet, de tycker hon är kul, iaf när dom åker in på firman:)

Sen har har vi hunnit med att bestämma en flytt, till en trea på samma gata som vi bor nu. De var en kvinna som ville byta med oss redan i sommras men vi tackade nej då vi som letat efter hus. Men nu  har vi som börjat inse att vi kanske kan vänta med hus, ett tag iaf, finns inga hus vi vill ha just nu och har inte funnits sen i somras och Loke började prata om eget rum. Så vi gick och pratade med kvinnan igen, om hon fortfarande var intresserad och, YES! de var hon. Så nu sista helgen i februari så flyttar vi. Får vi se hur länge vi kan bo där innan de börjar klia i händerna efter hus igen, tanken är iaf att vi ska börja spara lite pengar så vi har en liten buffert den vackra dagen..

Så nu har vu mycket att stå ett tag framöver.
- Packa ihop i den gammla lägenheten
- Städa den gammla
- Välja nya tapeter till den nya lägenheten
- Byta lägenhet, vilket nog inte är de roligaste, tömma ett rum och flytta över till den andra osv.
- Tapetsera nya..
- Åka till IKEA, har en långa lista att bocka av där, möbler till Lokes rum är prio ett men har endel annat också:)

Allt detta ska vi hinna mellan att vi jobbar båda två, jag jobbar ca 11 h varje dag Fredrik har sitt vanliga jobb+två på sidan om jobb, sen vill vi ju hinna vara med vår son plus aktivbera vår hund. Men bara bita ihop, är ju bara två veckor som blir lite hektiska.. Gäller att ha positivt tänkande.

Igår de var de alla hjärtans dag och de va meningen att vi skulle spendera dagen i backen i Kåbdalis med Åsa, Joel och Jens, så Loke fick öva på sitt slalomåkande. Men han är så himla hostig särskillt på natten och när han anstränger sig så vi oplanerade och tog de bara lugnt ist. Vi var hemma på björx, gick promenad och åkte bobb. Fredrik städade på framsidan och jag och Loke plockade ihop här inne när vi kom in. Klockan två mötte vi upp Johan Emelie och vilma i Boden, for till Johans studio och fotade barn och hund. Så himla fina bilder Johan fotar! Han är verkligen att rekomendera:)









 



Några smakprov!

När vi flytta ska jag betsämma vilka jag ska förstora, för några av dessa ska absolut upp på våra väggar:)


RSS 2.0