Lite ditt och datt

Nyss kommit hem från att ha lämnat Loke på dagis, dom skulle gå iväg och ha utegympa på stora fotbollsplanen..
Han är så stor min minsta prins, jag kan verkligen inte sluta förvånas över hur mycket han växer, både i kropp och knopp.

Sitter nu men en the-kopp och en marmeladmacka, har nyss ringt lite samtal ang jobb, hoppas att de går vägen. Tänkte slänga ihop en jobbansökan också + försöka mig på att hitta frisörutbildningen i haparanda som även nathalie har sökt. Sen blir de en prommis med hunden och ett litet besök på storheden tror jag.
När jag hämtat Toke idag så tror jag vi hänger på Tant Ida och hälsar på Wozha i bensbyn, tittar på deras fina hus, hennes stora vackar mage och surra en massat strunt.

detta med höst och vinter medför ju inte bara trevligheter, de är ett evigt funderande på hur man ska klä ungarna, vilka skor ska man köpa? vilken overall? ska man ha täckisar och täckjacka som extra ombyte eller ska man ha en overall då också? Vilka vantar och vilken mössa?

För nån vecka sedan tog jag mig iaf för och köpte en overall, en svart everest i softshellmaterial från stadium. Snygg!



Plus att han fick en ny Fleece-mössa, en lite varmare höstmössa än den han har nu.



Igår tog jag mig i kragen och gick och tittade på resterade saker..
Skor- Svarta Kuoma blir de även i år, fast nån storlek större.
Sen hittade jag en rejäl päls-mössa på Doffi. 
Täckjacka har han sen förra året så de behövs inte, men ett par täckisar och de hittades på stadium..



Sen ska han även få ett underställ, vantar och en rånarluva från stadium... sen är han fitt for fight!


Går nu här och tänker på denna fjällrävenjacka och hoppas så innerligt att någon vänlig själ förstår hur mycket jag vill han en och kanske ger mig ett bidrag när jag fyller år.. Undrar om min sambo läser bloggen??:) hihi!

ne nu ska jag dra iväg med doggen på storheden och ranta, kanske hon ska få springa en sväng på storsand också??


Bjuder på lite bilder..


                                 Emil&Loke..




                                     Dolly-Polly..






                                           I höst-solen..

Åldersnojjan???

Jag lever och äntligen är de höst!

Är de bara jag som älskar hösten och vintern? Snälla ge mig snö nu och vet ni vad jag önskar mig, att ha på mig dessa snöiga och kalla dagar???



Fjällräven Kodiak Women Parka...

Hur som, har haft en redig paus härifrån, från internet, dator och omvärlden överhuvudtaget. Har som haft bättre saker för mig.. Jag vet inte, men de har som infunnit sig ett lugn över mig, ett lugn som inte funnits förut. Jag kan, om jag inte har något viktigt för mig, bara vara hemma medans Loke är på dagis, vara i min egna lilla bubbla och fundera, slappa. De har jag absolut inte kunnat förut. Nu måste bara resten komma, jag måste lära mig leva här och nu, inte stressa till vad jag borde göra, inte har gjort, eller vad jag hade kunnat göra om vi hade haft de si eller så, jag ska inte sukta efter "saker" som jag inte kan "få" just nu. Jag ska verkligen försöka att leva här och nu och njuta av de jag har, för de jag har är ju egentligen bäst! Jag måste sluta vara rastlös, tids nog är de våran tur, de kommer en dag då även vi, jag och Fredrik, sitter där med vårat hus, som även vi får rusta, fixa och bo in oss i.
MEN nu, NU lever jag i nuet!! MÅSTE lära mig de, annars kommer jag aldrig må prima!!

Här hemma? ja? En Loke som blir 3ÅR(!!!!!) i november och en större vilja än ett stort höghus.
Han är i en tre-års-trots som heter duga och att säg att de är lätt, ja då ljuger jag...
När ens barn börjar närma sig 3-års åldern för de givetvis inte bara med sig den mesta omtalade och jobbigaste trotsen utan också hemskt mycket roliga stunder, ibland får vi ligga dubbelvikta här hemma pg.a. hans kommentarer, berättelser och små rövarhistorier:) Loke är inte längre "bara" min lilla lilla pojke, han är min bästa kompis<3
Loke går på dagis tre dagar i veckan nu (när jag är arbetslös) förutom dom veckorna jag får hoppa in och jobba extra, så han är ledig måndagar och fredagar, behöver jag säga att jag är däckad på kvällen då??!! :)

I oktober blir Dolly 1 år, jag kanske inte behöver nämna att hon också är i värsta trotsen, har HUUUR mycket energi som helst och får typ 10 bullfnatt om dagen????:)
En vardagslydnadskurs (ni får tolka de hur ni vill:) står på tur på schemat (när nu en sådan kurs startar??!!) liksom röntgen och mentalbeskrivning..

Fredrik min kära sambo håller på med ett projekt (som inte riktigt startat än), projekt- byta skoter, byta upp sig.. Så vi får se vad vi får rejsa fram på i vinter?! En sak som är säker är att i vinter ska jag inte vara lika torr som förra, här ska köras! Jag ska haka på småpojkarna till kåbdalis och köra röven av dom:D Och i november ska Dolly ställas ut i arcus och tävla om norrbottens vackraste hund (www.norrbottensvackraste.se)





RSS 2.0