Grattis älskade vän!

Idag blir våran underbara son 3 år!

De var alltså 3(!) år sedan jag låg på BB och i just denna stund började få krystverkar och om en timme ploppar han ut! Jag ska faktiskt inte uttala mig som alla andra, att ojojoj va tiden går fort. Jag tyckte som de förut men inte längre, 3 år går givetvis väldigt fort, för fort. Men tror jag kommit förbi den där känslan att de var som igår han föddes. Nä de känns verkligen som om Loke alltid funnits med oss, kommer nästan inte ihåg ett skvatt, hur vår vardag såg ut innan han kom?!

Tänk hur mycket som hunnit hända, hur mycket och hur många som hunnit utvecklas. I våran bekantskapskrets var vi, tror jag?, dom första som fick barn.. Och nu, tre år senare, så har nästan varenda kotte i kretsen barn.. De är ballt! Vad hade vi gjort och hur hade vår vardag sett ut utan dessa små liv? Jag älskar dig Loke, du är de bästa som hänt mig och pappa!!!!!




Imorse, eller ja de är ju morgon ännu, men när Fredrik klev upp till jobbet, så väckte han mig och vi gjorde iordning för att kunna väcka Loke med paket och gratta honom. Till en början var de inte så uppskattat, för Loke är välsigt morgontrött och gillar INTE att bli väckt, men när han fått mojjsa en stund så gick de bättre och han sken upp när han satte sig i sin säng och fick se alla paketen. 6 paket fick han totalt och alla öppnades på morgonen. Vi kunde inte hålla oss:) bl.a. dagis-rygggsäck, filmer, och en kattenFindus-mjukisdjur m.m.
Loke var då mer nöjd än belåten och nu sitter han och ritar med sina nya ritsaker.
Ida blir de inte så mycket mer firande än så här. Fredrik slutar ju fyra och då hinner vi bara åta så ska jag iväg och jobba natt. Slutar sex på morgonen imorgonbitti och då brassar jag hem och sover nån timme för efter kl 14 är alla nära och kära välkommen på kalas hos oss:)

Tyvär så kan jag inte bjuda på några bilder, kameran är pajj. Men ska låna pappas kamera imorgon så då får ni bilder från kalaset!!


Nu ska jag och Loke gå och ge våran lussebulls deg lite form!! :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Grattis Loke!! :D

2009-11-27 @ 08:57:28
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Marie

Grattis Loke och jag håller med dig, det känns verkligen som att Loke funnits med för alltid! :)

2009-11-27 @ 09:47:05
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Wifie

Grattis Loke! :) Det är nog som du säger, att tiden går jättefort i början, men sedan känns det annorlunda. :) För jag tycker det har gått grymmt fort det här förta året med Alfon. Eller ja, han är ju inte 1 förrän om 2 månader men ändå! ;)

2009-11-27 @ 10:06:58
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: Erica

grattis till loke!

Jag håller med dig. har jag haft ett liv utan tilde?

2009-11-27 @ 12:48:07
URL: http://humilis.blogg.se/
Postat av: Pia - Mejas mamma

Grattis söta Loke!:)

2009-11-27 @ 14:41:18
URL: http://piasandberg.blogg.se/
Postat av: Nath

Hoppas han fick en bra födelsedag lillherren! :)



Lisa sa ju att hon ej hade råd eller tid att åka till stan, dessutom blev jag ju så lat som vanligt. ha ha, kanske till veckan?

2009-11-28 @ 14:02:46
URL: http://rockstarmadre.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Grattis i efterskott till store Loke!

Kramar

Ulrika, Jizza, Bella och resten av familjen.

2009-11-28 @ 18:40:46
URL: http://www.tranrikets.se
Postat av: Marri

haha såååå jävla tråkigt. MEn så jävla skönt när det är gjort =)

2009-12-01 @ 11:04:54
URL: http://youfucker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0